If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи колеги изгоряла ми е крушка на таблото по конкретно крушката която осветява половината обортомер и половината километраж.Та въпроса ми е трудно ли се свалят оластмасите там за да се смени и как става.И може ли да се сложи крушка с друг цвят?
Alfa 146 1.6TS 16v '98
Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската
Не е много трудно даже някъде имаше тема със снимков матерял как става. Колкото до другия цвят не става понеже тя крушката си е бяла ама минава през зелен филтер и за това така свети.
Елементарно е. Имаш да развиеш 6 болта та да го свалиш. Първите 2 са отгоре на пластмасовата лайстна пред таблото. Отвиваш ги и теглиш юнашки щот лайстната е на щипки После отдолу таблото е на 4 болта. Крушките са по 1,2W без цокъл и са БЕЛИ. Друг цвят и да сложиш нищо не става. Разисквано е.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
По темата за таблото - имате ли представа датчиците за коланите бачкат ли въобще? Откакто я земах видях само веднъж да свети още първия ден и оттогава - цук - с колан без колан - не свети.
Мойто табло свети син цвят като в новите пасати например! Някой меркалия явно е сменял нещо друго освен крушките за да засвети така или на тези след 99 е по разлияно иможе само крушките!? Ама и аз имам една изгоряла крушка, с каква да я сменя, всмисъл какво да кажа в магазина или по добре да отида с мостра!?
Значи колеги изгоряла ми е крушка на таблото по конкретно крушката която осветява половината обортомер и половината километраж.Та въпроса ми е трудно ли се свалят оластмасите там за да се смени и как става.И може ли да се сложи крушка с друг цвят?
Баси. Който и да пише все крушката на оборотомера е изгоряла. И при мен така. Това да не е някакъв фабричен дефект....
Чакам малко по жежки дни както каза колегата по-горе и ...... ще я изчовъркам. Че много гадно така. Нещо и тези на парното като ги прасна отстрани святкат ама засега ще минем само с подобна ръчна намеса . Евала на колегата със снимковия материал
По темата за таблото - имате ли представа датчиците за коланите бачкат ли въобще? Откакто я земах видях само веднъж да свети още първия ден и оттогава - цук - с колан без колан - не свети.
Ми при мен никога не са свтили, ма подозирам че това е някаква "екстра" която нямам!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Мойто табло свети син цвят като в новите пасати например! Някой меркалия явно е сменял нещо друго освен крушките за да засвети така или на тези след 99 е по разлияно иможе само крушките!? Ама и аз имам една изгоряла крушка, с каква да я сменя, всмисъл какво да кажа в магазина или по добре да отида с мостра!?
А можеш ли да дадеш снимки на твоите крушки да видим как е направено да свети синьо?
И на мен не ми свети същата крушка от скоро като паля колата. Но с лек удар отгоре по таблото светва
Иначе като дам по рязко газ напоследък ми светва и премигва червения удивителен, който свети като съм на ръчна. Това с удивителния на някой случвало ли му се е?
Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!
И на мен не ми свети същата крушка от скоро като паля колата. Но с лек удар отгоре по таблото светва
Иначе като дам по рязко газ напоследък ми светва и премигва червения удивителен, който свети като съм на ръчна. Това с удивителния на някой случвало ли му се е?
Comment